menusearch
mr-qasemi.ir

جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد

جستجو
پنج شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ | ۳:۴۰:۴۹
۱۳۹۸/۲/۷ شنبه
(1)
(0)
جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد
جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد

 

۰۷
 
 
اولین جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران، ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ با معرفی برترین‌های عرصه بین‌الملل به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران با ابراز خشنودی از اولین تجربه همکاری دو دانشگاه در برگزاری جشنواره مشترک بین‌الملل گفت: «این اتفاق نشان دهنده آن است که این دو مجموعه یک دانشگاه، بودند و خواهند بود که دانشجویان آنها باید خود را متعلق به هر دو دانشگاه بدانند».
به گفته وی اجرای برنامه‌های نمایشی دانشجویان خارجی در این مراسم، حاکی از این واقعیت است که دانشجویان نه تنها در حوزه علم و دانش موفق‌اند، بلکه برخی از آنها در رشته‌های غیر مرتبط با تحصیل خود و در زمینه‌های هنری نیز فعالیت دارند.
دکتر نیلی احمدآبادی با توصیف فعالیت‌های چند بعدی دانشجویان تصریح کرد: «بسیار خوشحالیم که دانشجویان در کنار تحصیل در حوزه‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی نیز فعال هستند، رویکردی که امروزه تحت عنوان مهارت‌های نرم از آن یاد می‌شود و دانشجویان علاوه بر آموزش‌های علمی باید آنها را نیز فرا گیرند».
رئیس دانشگاه تهران با عنوان اینکه عرصه علم مرز و محدوده جغرافیایی نمی‌شناسد، شرط توسعه علم را نشر آن و شرط یادگیری را همکاری برشمرد و افزود: «تنها حوزه‌ای که در آن فعالیت‌ها بر مبنای رفاقت است و نه رقابت، علم است و بهترین شیوه صلح و دوستی و ارتباط میان کشورها، همکاری در زمینه‌های علمی است».
وی در پایان با تاکید بر اهمیت دیپلماسی علمی خاطر نشان کرد: «در عرصه همکاری‌های بین‌المللی از جمله پذیرش دانشجویان بین‌الملل، پروژه‌ها، دوره‌های مشترک و هم‌چنین حوزه‌های نوآوری فعالیت‌های بسیاری آغاز شده است. ما باید از ظرفیت‌های دیپلماسی علمی بیش از گذشته استفاده و از طریق آن صلح و دوستی را در بین کشورها برقرار کنیم و همواره در یاد بداریم که دانشمندان و محققان بخش بزرگی از پیام‌آوران و سفیران ملل مختلف را تشکیل می‌دهند که یقیناً حضور اندیشمندان در این عرصه به همکاری و توسعه پایدار منجر خواهد شد».
هم‌چنین در ابتدای این مراسم دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خوش‌آمدگویی گفت: «بسیار خشنودم که امروز شاهد رقم خوردن یکی از بهترین روزهای دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران می‌باشم».
وی افزود: «به‌عنوان یکی از اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران که ۴۵ سال از عمر خود را در این دانشگاه سپری کرده است، مفتخرم که بخشی از توان علمی این دو دانشگاه و پتانسیل فرهنگی کشور در یک برنامه واحد به نمایش درآمده است».
دکتر کریمی تصریح کرد: «همبستگی و همراهی دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران در برگزاری جشنواره بین‌المللی می‌تواند برای دیگر مراکز علمی و مسئولان کشور آموزنده باشد. امیدوارم با همدلی ایجاد شده بتوانیم از ظرفیت بزرگ این دو دانشگاه که سال‌ها پیش به نام دارالفنون و از سوی امیرکبیر پایه‌گذاری شده است، بیش از گذشته بهره ببریم تا آیندگان ما نیز از آنچه انجام شده، چون امروز به نیکی یاد کنند».
وی با اظهار اینکه در حال حاضر بیش از ۶ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را دانشجویان بین‌المللی تشکیل می‌دهند، خاطر نشان کرد: «با تکیه بر اینکه دو دانشگاه موفق به جذب حدود هزار دانشجوی بین‌المللی شده‌اند و در مسیر همکاری‌ها و تعاملات مشترک بین‌المللی بسیار هدفمند پیش رفته‌اند، انتظار می‌رود در آینده نیز شاهد رویدادها و اتفاقات بزرگ‌تری باشیم».
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر استفاده هر چه بیشتر از فرصت‌ها برای معرفی دستاوردهای علمی دو دانشگاه در عرصه بین‌المللی تاکید کرد و گفت: «برنامه‌های مشترکی چون این جشنواره تأثیر بسزایی در شناخت بیشتر دانشجویان دو دانشگاه از یکدیگر، معرفی توانمندی‌های بین‌المللی به نمایندگان کشورهای خارجی، افزایش جذب دانشجویان بین‌المللی و همکاری‌های مشترک در عرصه‌های جهانی به همراه خواهد داشت».
در بخش دیگری از مراسم اختتامیه، سفیر سوئیس در تهران با بیان اینکه برای نخستین بار کشور سوئیس در بخش نمایشگاهی جشنواره بین‌الملل شرکت کرده است، گفت: «این حضور تجربه موفقی را به همراه داشته است. ما اعتقاد داریم که همکاری‌های علمی نقشی مهم و کلیدی در روابط متقابل کشورها دارند بنابراین سوئیس به‌عنوان کشوری نوآور در این زمینه علاقه‌مندی خود را برای گسترش روابط علمی و دانشگاهی اعلام می‌دارد».
سفیر سوئیس در تهران با اشاره به راه‌اندازی اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس در دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: «خوشبختانه طی یکسال گذشته شاهد اعلام آمادگی در حوزه‌هایی چون تبادل استاد و دانشجویان و اجرای برنامه‌های آموزشی مشترک با دانشگاه‌های سوئیس بوده‌ایم».
مارکوس لایتنر حضور یک دانشجوی سوئیسی در این جشنواره را دلیل دیگر خود برای شرکت در مراسم اختتامیه جشنواره بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران برشمرد.
وی با اشاره به حضور هیأتی متشکل از وزیر علوم، تحقیقات و نوآوری سوئیس و جمعی از استادان دانشگاه‌های این کشور در سال گذشته در ایران عنوان کرد: «قرار است در سال جاری هیأتی دانشگاهی از ایران به سوئیس سفر کنند که در تداوم ارتباطات و روابط آکادمیک تأثیر بسزایی خواهد داشت. آنچه در این تعاملات برای ما اهمیت دارد رقابت نیست؛ بلکه به دنبال همکاری متقابل هستیم که امیدوارم بیش از گذشته محقق شود».
در پایان مراسم اختتامیه اولین جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران از اعضای هیأت‌علمی، کارشناسان و دانشجویان فعال در عرصه علمی و بین‌المللی تقدیر به‌عمل آمد.

اسامی منتخبین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر